Izvor: Happy BSC
02.12.2022 u 12:19
0

PRILEPCI KURTIJEVI SA DNA KACE! Vučić: „Sve što sam rekao juče o Kurtiju, Trajković i Rašiću potpišite me i danas“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se se nakon završenog sastanka sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem.

– Obavestio sam Varheljija da preko teritorije Srbije niko ne može da pravi tzv. zaobilaženje sankcija jer se mi ne bavimo kriminalom, ne bavimo se zarađivanjem na bilo čijoj muci niti se bavimo politikm rata. Nije nam potreban ekstra profit. Imam dovoljno snažnu ekonomiju i javne finansije da o sebi brinemo. Zato i jesmo reagovali kada je dolazilo do reeksporta određenih roba. Govorio sam i upoznao ga sa našim viđenjem situacije na KiM. Svima da poručim – Nisam ni lud, ni pijan, ni belsav, jer od svega što pijem pijem čaj od kamilice i zero Kolu, ali sam ukazao na sve ono što se dešavalo od početka godine – kazao je predsednik.

On je naglasio da sve što je juče rekao o Kurtiju, Trajković i Rašiću mislim i potpišite mi i danas – poručio je i dodao: 

– Prilepci Kurtijevi sa dna kace. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter