Izvor: Tanjug
05.06.2023 u 17:20
0

KAD SRBI UDARE: Pripadnici KFOR-a završili na lečenju u Italiji

Vojnici italijanskog kontingenta Kfora koji su povređeni tokom nemira u opštini Zvečan na severu Kosova i Metohije prebačeni su u Italiju, saopštio je danas Kfor.

Pored 11 italijanskih vojnika, koji su povređeni u Zvečanu 29. maja, u Italiju je otputovalo i osam pripadnika te misije raspoređenih u Peći zbog lakših povreda.

Kako se navodi u saopštenju, 15 od 19 povređenih italijanskih vojnika vratilo se u Italiju i oni će dalji medicinski tretman primiti u vojnoj bolnici „Čelio“, dok će se ostali oporavljati u ambulanti Kfora.

SLUČAJ „MLADENOVAC“: Slagala da je trudna KAKO BI JE MONSTRUM POŠTEDEO, pretio njoj i taksisti BOMBOM

Komandant Kfora general-major Anđelo Mikele Ristuča, sastao se sa italijanskim vojnicima na prištinskom aerodromu i još jednom im poželeo brz i potpun oporavak. U Zvečanu je juče 29. maja došlo do sukoba pripadnika Kfora i kosovske policije sa Srbima, koji su mirno protestovali zbog nasilnog ulaska albanskih gradonačelnika u prostorije četiri opštine sa srpskom većinom na severu pokrajine.

U sukobima je povređeno i više od 50 Srba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter