Izvor: Tanjug
26.05.2023 u 16:48
0

BESRAMNOST NE PRESTAJE: Kosovska policija uvela DVANAESTOČASOVNE smene zbog moguće eskalacije na severu KiM

Specijalci su blokirali grad, sve prilaze i izlaze iz njega i ispred zgrade opštine Zvečan su oklopna vozila i specijalne jedinice policije za razbijanje demonstracija.

Pripadnici kosovske policije prešli su na 12-časovno radno vreme kako bi bili u stanju pripravnosti u slučaju eskalacije situacije na severu KiM.

VANDALIZAM KOJI RAZARA: Pripadnici tzv. kosovske policije razbijaju sigurnosne kamere u naseljenom na severu KiM (FOTO)

Kako navodi, policija je prešla sa osmočasovnog na 12-očasovno radno vreme kako bi bila u stanju pripravnosti u slučaju zategnute situacije na severu pokrajine. Kosovska policija upala je u zgradu opštine Zubin Potok, gde su se okupili građani u pokušaju da spreče njen ulazak.

Pripadnici kosovske policije prethodno su upali i u zgradu opštine Zvečan, pošto su ispred opštine, gde su se okupili građani, ispalili suzavce i šok bombe. U trenutku je došlo do sukoba izmedju policije i gradjana, na gradjane su bacani suzavci i šok bombe, a u gradu su se čuli i pucnji.

Četiri osobe su povredjene u sukobu policije i gradjana u Zvečanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter