Izvor:
27.11.2016 u 23:55
0

PROTEST DOŽIVEO FIJASKO: MO tvrdi da stav štrajkača NIJE stav Vojske Srbije!

Broj prisutnih pripadnika Vojske Srbije na današnjem protestu Vojnog sindikata govori da stavovi sindikalnog rukovodstva nisu stavovi pripadnika Vojske Srbije, a ni članova tog sindikata, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vojni sindikat Srbije je jučerašnjim tvrdnjama u saopštenju da su Ministarstvo odbrane i Generalštab Vojske Srbije svojim neodgovornim potezima urušili sposobnost oružanih snaga, kao i optužbi da Generalštab VS na sve načine pokušava da sabotira veće prisustvo vojnika na protestu, imao zle namere i pokušao da nanese štetu ugledu Vojske Srbije, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.

Prave namere rukovodstva Vojnog sindikata, ističe se u saopštenju, odslikavaju neistine da "pripadnici Generalštaba sede u nekoliko upravnih odbora i da legalizuju kriminal u redovima Vojske".

U Generalštabu rade časni oficiri, podoficiri i civilna lica, ističu iz ministarstva i poručuju da Generštab neće dozvoliti da bilo ko baca ljagu na oficire i vojnike.

U saopštenju se navodi i da načelnik Generalštaba odaje priznanje svim pripadnicima Vojske Srbije, koji nisu prisustvovali protesnom skupu.

Tanjug
Foto: Youtoube Printscreen/HappyTv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter