Izvor: HappyBSC
26.12.2022 u 20:40
0

PUKOVNIK ĐOŠIĆ IZNEO STAV U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Rusija je u prednosti – Putin može da se ponaša onako kako on želi, zato što je krajni cilj – Kijev!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“  na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova koji je na svrsishodan način dočarao tok specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, ali i rekapitulaciji proteklog perioda koji nije doneo značajne – strateške poduhvate, ali je na dobro poznat način naveo analitičare da razmišljaju o novim ofanzivnim napadima. 

Srđan Perišić u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY: „Kada će SAD da odu iz Evrope? Pa možda i ovaj globalni sukob rešava to pitanje!“

Na ove krucijalne tematike je pored Mine Zirojević – „Institut za uporedno pravo“ , Dragana Krsmanovića – pukovnika govorio je i Milorad Đošić – pukovnik , koji se tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji osvrnuo na buduće ofanzive koje bi mogle da prikažu sudbinu rata i konačni epilog nemile situacije. 

  Mogli bismo da kažemo da je trenutno zatišje pred buru. Vidi se da su Rusi prestali da srljaju jer ispočetka krenuli žestoko i zbog toga su imali više gubitaka nego što je trebalo. Ovo sada povlačenje je upravo rezultat svega toga, da bi se snage skoncentrisale i da bi se eventualno spremile za napad. Otkad je Surovikin došao – radi se lagano i po planu, ide se lagano napred. Danas je rečeno da Artemovsk treba da padne, samo što nije, to je poručio Kadirov – rekao je u dahu i nastavio: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nakon toga lagano spajaju tu potkovicu, te kada je budu ispravili onda će biti spremni da krenu na taj Severozapad ili Zapad. Radi se po planu, kako bi se reklo kod nas u vojsci. Rusija je u prednosti, Putin može da se ponaša onako kako on želi, zato što je krajni cilj Kijev, ali tu postoji onaj deo šta će Anglosaksonci da kažu. Jedni i drugi očekuju da će pobediti. Ukrajina će jednog dana ući u NATO, sa Anglosaksoncima ne treba ozbiljno pregovarati. – istakao je između ostalog pukovnik Đošić na Hepi televiziji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter