Izvor: Kurir.rs/RIA Novosti
09.10.2022 u 20:57
0

PUTIN BEZ ZADRŠKE OPTUŽIO UKRAJINCE: „Napad na Krimski most organizovale ukrajinske specijalne službe…“

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da su izvršioci i naručioci podrivanja Krimskog mosta specijalne službe Ukrajine. On je to saopštio na sastanku sa predsednikom Istražnog komiteta Aleksandrom Bastrikinom.

SPREMNI SMO DA DAMO SVOJ DOPRINOS: Putin izjavio da je Rusija voljna da pomogne u krizi sa hranom!

Šef Istražnog komiteta najavio je pokretanje krivičnog postupka po članu „terorizam“. On je takođe obavestio šefa države o identitetu osumnjičenih koji su učestvovali u pripremi bombaškog napada.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Već smo utvrdili rutu kamiona gde je došlo do eksplozije. To su Bugarska, Gruzija, Jermenija, Severna Osetija, Krasnodar… Nosioci su identifikovani. Uz pomoć operativnih oficira FSB uspeli smo da identifikujemo osumnjičene iz među onima koji bi mogli da pripreme teroristički napad“, precizirao je on.

Ujutru 8. oktobra na Krimskom mostu odjeknula je eksplozija – dignut je kamion u vazduh, nakon čega se zapalilo sedam cisterni sa gorivom iz voza koji je išao duž železničkog dela prelaza. Kao rezultat toga, dva raspona automobila su se delimično urušila, ali lučni nosači preko kanala za transport nisu oštećeni.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74   

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter