Izvor: tanjug
29.10.2021 u 10:40
0

RAMA: Nema smisla ostaviti Zapani Balkan da bude pod uticajem drugih

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da je Evropskoj uniji potreban Zapadni Balkan, pre svega zbog njene bezbednosti.

Rama je u intervjuu za nemačke medije rekao da nema smisla imati unutrašnje granice sa regionom, kao što nema smisla ni da se region ostavi da bude pod uticajem drugih. 

PROČITAJTE JOŠ: „PREDSEDNIK JE NA METI JER JE PODIGAO SRBIJU“! UHVAĆENI U LAŽI: Hrvatska NAPADA VUČIĆA za vreme kada je on još bio STUDENT!

Na konstataciju da tenzije u regionu rastu i da je Srbija nedavno rasporedila oklopna vozila duž administrativnog prelaza sa KiM, Rama kaže da se to ne može porediti sa tenzijama iz prethodnih vremena.

PROČITAJTE JOŠ:EMISIJA „NA PRAVOM MESTU“ OTKRIVA: Specijalni rat se vodi informacijama i dezinformacijama u pokušaju državnog udara!

-To je čak povezano i sa činjenicom da bivši protivnici danas žele zajedno u EU. Vojni sukobi nastaju kada su države izolovane, a ne u zajednici. Setite se pozitivnih pomaka koji su doneli francusko-nemački odnosi ili slučaj Irske. Rizik da EU unese konflikt u svoje granice je mali- rekao je Rama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter