Izvor:
18.05.2017 u 02:09
0

REGIONALNI SAMIT U BRISELU: Mogerinijeva pozvala lidere s Blakana na sastanak i večeru!

Šefica diplomatije EU Federika Mogerini i šest lidera zemalja Zapadnog Balkan sastaće se 24. maja na radnoj večeri u Briselu.

Cilj ovog neformalnog sastanka jeste razgovor o situaciji u regionu.

Visoka predstavnica EU i potpredsednica Evropske komisije Federika Mogerini pozvala je premijere zapadnobalkanse šestorke na neformalnu večeru koja će se održati u Briselu 24. maja. Razgovaraće se o situaciji u regionu usvetlu poslednjih dešavanjak i zajednički razmotriti naredni koraci”, izjavila je portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić.

Kocijančić je dodala da će ova večera poslužiti i da se napravi presek postignutog nakon posete Fedrike Mogerini regionu koja se dogodila početkom marta ove godine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter