Izvor: Novosti
30.05.2022 u 14:08
0

RUSKI AMBASADOR BOCAN-HARČENKO: Pozicija Srbije ostaje čvrsta i nepokolebljiva! Nastavljamo saradnju istim intenzitetom!

Ambasador Ruske Federacije u Beogradu , Aleksandar Bocan Harčenko, izjavio je da se Srbija ne priključuje sankcijama protiv Rusije i da je ta pozicija čvrsta i nepokolebljiva.

– Što se tiče saradnje u širem smislu, kao prvo, nastavićemo sa istom aktivnošću politički dijalog. Jučerašnji telefonski razgovor naših predsednika je najbolja potvrda toga. Što se tiče konkretnih ekonomskih aspekata, ovde možemo da istaknemo dalji rad Ruskih železnica, dalji rad Gaspromnjefta, Energetskih mašina – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predložio Zapadu REŠENJE ZA UKRAJINU, pa ga Kijev stavio na CRNU LISTU terorista Mirotvorac centra!

Kako je primetio diplomata, nema prekida u razvoju saradnje Moskve i Beograda.

– Želim još jednom da istaknem da poslednjih meseci ne da ne stagniramo, čak nije bilo ni prekida u razvoju i realizaciji velikih projekata – nastavio je on.

Srbija se, kao što je poznato, ne pridružuje zapadnim zemljama u uvođenju sankcija Rusiji. Pozicija Srbije je čvrsta, nepokolebljiva i danas, govoreći, nema nikakvih osnova da se misli da je rukovodstvo Srbije može korigovati.

– U mnogo čemu ovo nesvrstavanje sa antiruskim merama ima, rekao bih, moralnu i političku komponentu, takvu da ovde u Rusiji, uzimajući u obzir naše posebne veze, duhovnu sferu, bliskost među našim narodima „U principu, ne mogu da zamisle kako Srbija može da deluje na strani onih koji vode rusofobičnu politiku“ – naglasio je Bocan-Harčenko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter