Izvor: BSC HAPPY
29.01.2023 u 09:54
0

„SAČUVAĆEMO ZEMLJU I NAROD, I GURAĆEMO NAPRED, JER TO JE JEDINI PUT!“ Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu video u kojem je sumirao svoju proteklu radnu nedelju.

– Potreban nam je mir, normalan život za sve građane, dalji rast i razvoj zemlje i bolja budućnost za našu decu. Plan je da suočeni sa izazovima radimo još više, da pokušamo da budemo najbolji, pokažemo da Srbija želi dijalog i kompromis, ali i da ima svoje principe i očekivanja.

Zato ću nastaviti da razgovaram sa svima o svemu i borim se još jače za Srbiju. Biće nam potrebno mnogo energije i mnogo više jednistva, ali sačuvaćemo zemlju i narod i guraćemo napred, jer to je jedini put! Živela Srbija!- napisao je predsednik Vučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter