Izvor: Kancelarija za KiM/happy BSC
12.11.2022 u 10:50
0

SAOPŠTENJE KANCELARIJE ZA KiM: PETKOVIĆ „Beograd nikome neće dozvoliti da od Srba na KiM pravi glinene golubove i uvek će biti uz svoj narod“

Poslednje najave Kurtijevih funkcionera da takozvane Bezbednosne snage takozvanog Kosova mogu da deluju na teritoriji čitave pokrajine, uključujući i sever, još jedna je alarmantna pretnja i zlokobna najava iz Prištine s ciljem proterivanja Srba sa njihovih vekovnih ognjišta-stoji na početku saopštenja Kancelarije za KiM. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Svim međunarodnim faktorima jasno je da takozvane KBS nemaju šta da traže na severu pokrajine, ali Kurti i njegovi posilni očigledno žele da krše posebno one sporazume koji čuvaju mir i garantuju bezbednost Srba na KiM, jer tako hoće da se obračunaju sa našim narodom u pokrajini, posebno Srbima na severu.

Prema sporazumu koji je sa vlastima u Prištini 2013. godine potpisao i garantovao tadašnji generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmunsen nedvosmisleno se kaže da bilo koje vojne formacije iz Prištine ne mogu delovati u četiri opštine na severu Kosova i Metohije, bez prethodnog duplog odobrenja komandanta Kfora i 4 gradonačelnika sa severa Kosova i Metohije.

Ta garancija potpisana je i doneta istog dana kada i Briselski sporazum, što dodatno ukazuje da je taj dokument bio i uslov za Briselski sporazum.

Neka se u Prištini ne igraju vatrom i prestanu da zapaljivim izjavama, najavama i potezima dodatno destabilizuju bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji koju su već narušili svojim jednostranim i protivpravnim i nasilnim potezima u vezi sa tablicama.

Beograd nikome neće dozvoliti da od Srba na KiM pravi glinene golubove i uvek će biti uz svoj narod, a međunarodne misije moraju da se jasno odrede prema ovakvoj neodgovornoj i opasnoj najavi Kurtijevih saradnika koji samo žele sukobe, tenzije i nove krize-poručuje u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter