Izvor: Tanjug
27.01.2023 u 19:44
0

SASTANAK OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI: Vučević s premijerom Severne Makedonije o unapređenju bilateralne saradnje!

Ministar Vučević je istakao da odnosi dve zemlje idu uzlaznom putanjom uz potrebu daljeg unapređenja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević, koji je u poseti Severnoj Makedoniji, sastao se danas s premijerom te zemlje Dimitrom Kovačevskim i tom prilikom ukazao na opredeljenost Srbije za jačanje međusobnih odnosa, naročito sa regionalnim partnerima, ističući da je stabilnost regiona jedan od prioriteta Srbije.

VUČEVIĆ SE SASTAO SA MINISTARKOM MAKEDONIJE: Države u regionu upućene su jedne na druge i zajednički interesi ih navode na međusobnu saradnju

Ministar Vučević je istakao da odnosi dve zemlje idu uzlaznom putanjom uz potrebu daljeg unapređenja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar je izrazio zadovoljstvo zbog ukazane prilike da se na političkom nivou razgovara o pitanjima od zajedničkog interesa i mogućim načinima za unapređenje saradnje dve zemlje u različitim oblastima u narednom periodu.

Premijer Kovačevski je naglasio da su odnosi dve države tradicionalno dobri, a postoji prostor i volja obe strane da oni budu dodatno unapređeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter