Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 12:32
0

SASTANAK SA VUČIĆEM: Premijerka Brnabić i ministri iz redova SNS-a stigli u Predsedništvo (FOTO)

Premijerka Ana Brnabić i ministri iz redova SNS došli su danas oko 12.00 časova u Predsedništvo Srbije gde treba da se sastanu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

SIJARTO IZNEO JASAN STAV U BEOGRADU: „Mađarska je sprema da Srbiji obezbedi gas i pred sledeću grejnu sezonu!“

U Predsedništvo su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović, Tomislav Momirović. Došli su i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Kako je ranije potvrdio ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo bi da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati.

„SVI STOJIMO KAO JEDAN UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA“ Poruka šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenka Jovanova

-Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio ‘Oluju’ na KiM i nove pogrome – da li smo imali podršku od naših partnera -upitao je Momirović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter