Izvor: Happy BSC
24.04.2022 u 21:03
0

Šešelj izneo svoju analizu sukoba u Ukrajini: RAT ĆE TRAJATI DOK TO AMERIKANCI ŽELE! Ukrajinci se koriste za bratoubilački rat!

Da li je rat u Ukrajini mogao da utihne bar na Uskrs? Više niko ne govori o kraju već o privikavanju na ovakvo stanje. 

Više o tome rekao nam je Aleksandar Šešelj u emisiji „Aktuelnosti“ na TV HAPPY

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Vrlo je nezahvalno pričati o ovoj specijalnoj operaciji  i ne bih rekao da je bilo očekivano da će do ovoga doći. Rusija je uradila sve da bi izbegla ovakav razvoj događaja.  Ukrajinci su odbijali osam godina da primene na terenu  ono što su potpisali. Oni nisu poštovali sporazume sa kojima su se saglasili. Sukob u Ukrajini će trajati sve dok Amerikanci staju iza neonacističkih političkih i vojnih garnitura u Kijevu, koji vode rat protiv sopstvenog naroda, koji su spremni da žrtvuju svoj narod da bi bili topovsko mesto i da bi bili u konfrontaciji sa Rusijom, naravno ispred interesa NATO pakta jer to nije interes ukrajinskog naroda. Većina naroda u Ukrajini nije protiv Rusije. Viktor Janukovič je odbio da bude marioneta zapada, želeo je da mu Ruska federacija bude primarni partner. Zato se i desio Majdan. 

Šešelj dalje kaže:

-To što je Putin prisustvovao Vaskršnjoj liturgiji sa gradonečalnikom Moskve nije ništa novo. To možemo da vidimo svake godine. Trebalo bi da vidimo šta se dešava u Mariupolju danas. Bio sam u Donjecku, i video sam kako oni podržavaju Rusiji i ne podržavaju neonacistički talas koji se pojavio u Ukrajini. Ukrajinci se koriste za bratoubilački rat.

Kada je reč o oružju koje stiže u Ukrajinu, Šešelj je prokomentarisao:

-Svakako zapadne sile otvoreno stoje iza ukrajinske politike. Bajden je neko ko ne uliva poverenje i nema autoritet. Vidite on kaže da je Donjeck ravnica, a zna se da je Ukrajina cela ravnica. 

Aleksandar Šešelj je dao svoj sud o izborima u Francuskoj

-Mislim da je loše što je Marin Le Pen izgubila. Ona se zalagala za Kosovo. Marin je neko ko ima drugačiji pogled na svet tako da mislim da nije dobro što je ona izgubila. 

PRETI OZBILJNA KATASTROFA: Broj izbeglica se približava 5,2 miliona od početka sukoba u Ukrajini!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter