Izvor: BSC happy portal
23.05.2023 u 10:55
1

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Srbija je danas pod najvećim pritiscima Amerikanaca i NATO pakta od PETOG oktobra 2000. godine“

Široki auditorijum je ovog jutra bio uz naš jutarnji program.

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj, koji je tokom ovog medijskog istupanja govorio o trenutnoj političkoj situaciji, pritiscima sa kojima se suočavamo, ali i NATO paktu koji nas je opkolio.

VOJISLAV ŠEŠELJ NA HAPPY TV: „Nemci su hteli Vlatka Mačeka, a on nije hteo da se stavi u službu. Stigao je da formira odrede gradske i seoske straže u Banovini Hrvatskoj!“

  • Nikada nisam lagao u politici, čak ni kad sam bio na visokim državnim funkcijama, nisam bio, niti ću biti politički analitičar. Politikom se bavim kao profesijom, i kao naukom. Srbija je danas pod najvećim pritiscima Amerikanaca i NATO pakta od petog oktobra 2000. godine. On je višeslojan, direktno vojni. Mađarska nam je sada u okruženju jedina prijateljska država. Što se tiče Crne Gore, ona nam je neprijateljska država, iako tamo živi dobar deo našeg naroda. NATO je zaokružio Srbiju sa svih strana. One sada preteće manevre drže, oni su usmereni protiv Srbije. Na to moramo biti spremni, glavni pritisak je da se odreknemo Kosova. Drugi pritisak je da zavedemo sankcije Rusije, i treći da pripomognemo da se promeni režim u Republici Srpskoj. Tome moramo odeleti ili nas neće biti. Nadam se da je narod shvatio šta je doneo Peti oktobar. Ljudi su ogorčeni zbog svega što se dešava. Nikada neću izdati Srbiju i biti kivan na nju. Ko je kriv za ova masnovna ubistva? Nema tog psihijatra koji do kraja može da istraži i za njih je to nepoznanica.  – rekao je Šešelj između ostalog na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Srbija je danas pod najvećim pritiscima Amerikanaca i NATO pakta od PETOG oktobra 2000. godine“”

  1. OBADVOJE:Stari i mladi Šešešlja nose onu trako Rusko,te se vide tko jesu i koga obožavaju.Ja bih je nosio,da je mogu dobiti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter