Izvor: Tanjug
25.12.2022 u 11:32
0

„ŠIBICA MOŽE SVE DA ZAPALI“: Vučević je istakao da su prištinski policajci ušli u Leposavić i zamenili ljudstvo u stanici!

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je prištinska policija ušla sinoć u Leposavić, i uz pomoć KFOR, izvršila zamenu ljudstva u policijskoj stanici Leposavić.

MINISTAR VUČEVIĆ ČESTITAO DAN RATNOG VAZDUHOPLOVSTA I PROTIVVAZDUHOPLOVNE ODBRANE!

Vučević je naveo je jutros dobio podatak da je deo specijalne policije prebačen iz baze Uroševac u Kosovsku Mitrovicu, i da je reč o grupi od 35 policajaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Došlo je do smene pripadnika kosovske policije u Lesoviću. Ekipa koje je ranije bila pod kontrolom Prištine je zamenjena sa novim ljudstvom. Došlo je do smene ljudstva, a to ljudstvo došlo je uz podršku i sa transporterima KFOR-a. To je i KFOR potvrdio. Nije činjenica koja je prijatna za nas, ali je moramo biti svesni, rekao je Vučević za medije.

On ističe da ima stalnih pomeranja i konfigurisanja kosovskih jedinica po terenu. 

Oni imaju više jedinica, tako da je vrlo teško definisati da li su to ROSU, operativne ili interventne jedinice, različito ih konfigurišu. Već dve nedelje situacija je napeta i te tenzije su tako dramatične da bukvalno šibica može sve da zapali, upozorio je ministar odbrane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter