Izvor: Tanjug
29.05.2023 u 07:45
0

SITUACIJA I DALJE NAPETA: „Na severu KiM od danas prekid nastave“

– Na severu Kosova i Metohije od danas će biti obustavljena nastava u svim osnovnim i srednjim školama, kao i vrtićima, odlučeno je na sastanku direktora škola severu KiM sa načelnikom Školske uprave.

Roditeljima dece na severu Kosova i Metihije stigla je poruka sa sadržajem da se odlaže nastava do daljeg dok se ne povuku pripadnici kosovske policije u punoj ratnoj opremi sa severa.

OGLASIO SE MINISTAR VUČEVIĆ: „Situacija na КiM trenutno mirna, ali svakog trenutka može da eksplodira”

Do prekida nastave dolazi usled nasilnog upada pripadnika kosovske policija i specijalaca i zauzimanja opštinskih zgrada u Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku.

U Zvečanu se srednja škola nalazi tik uz zgradu opštine, a oko nje su takođe raspoređeni kosovski specijalci. Više desetina ljudi povređeno je u petak posle nasilnog upada kosovske policije u zgrade opština na severu KiM. Kosovska policija je na goloruki narod bacala šok bombe i suzavce.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter