Izvor: Kosovo Online
29.12.2022 u 14:36
0

SKANDALOZNA IZJAVA! POSLANIK SPD AHMETOVIĆ: Sukoba će biti sve dok Srbija ne prizna tzv. Kosovo

Poslanik vladajuće Socijaldemokratske partije Nemačke (SPD) Adis Ahmetović kaže da je uklanjanje barikada na severu Kosova dobar znak, ali da to ne znači da je sukob završen, prenosi Reporteri.

Ahmetović je gostujući na „RBB 24 Inforadiju“ istakao da se sukob Srbije i Kosova ipak neće završiti.

MINISTARKA SPOLJNIH POSLOVA SLOVENIJE TANJA FAJON PORUČILA: „Eskalcija situacije na KiM se ne sme dozvoliti, ZSO se mora formirati“

– Sve dok Vlada Srbije ne prizna nezavisnost Kosova, sukoba će biti – izjavio je Ahmetović.

On je objasnio da sada treba sačekati i videti šta će biti dalje ali i izrazio bojazan da bi sukob mogao dalje eskalirati.

– Ako mi (kao EU) pokušamo dodatno demokratizovati Kosovo i ojačati njegov teritorijalni integritet i suverenitet, Vlada Srbije će sa druge strane pokušati da eskalira (situaciju) – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Što se tiče uloge Rusije Ahmetović pretpostavlja da ona pokušava da destabilizuje EU.

– Vlada Srbije je produžena ruka Rusije na zapadnom Balkanu. Kako će EU biti destabilizovana? Podsticanjem problema na Kosovu – naglasio je Ahmetović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter