Izvor: Tanjug
29.05.2023 u 16:43
0

U ODBRANI SRPSKE ZEMLJE: Srbi iz ZUBINOG POTOKA ČUVAĆE OPŠTINU SVAKOG DANA

Građani Zubinog Potoka, koji su se jutros okupili ispred zgrade opštine, počeli su da se razilaze.

Oni su najavili da će se ponovo okupiti sutra od sedam časova, kao i svakog narednog dana, sve dok pripadnici specijalne kosovske policije ne napuste zgradu.

Ispred zgrade opštine Zubin Potok, kao i ispred opština Zvečan i Leposavić, jutros su se okupili građani koji traže da novoizabrani albanski gradonačelnici ne dolaze u zgrade opštine i da se specijalna kosovska policija povuče.

RUSI POGODILI VAZDUŠNE BAZE: Kijev GAĐAO TERITORIJU RUSIJE

Ispred zgrade opštine Zubin Potok, kao i Zvečan i Leposavića, od jutros su bile prisutne jake snage tzv. kosovske i specijalne policije sa šlemovima i pod punom borbenom opremom. Prisutni su i pripadnici KFOR-a pod punom borbenom opremom, sa štitnicima, šlemovima, maskama, pancirima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter