Izvor: BSC happy portal
29.05.2023 u 10:08
0

Srbi postavili srpsku trobojku na blindirano vozilo Rosu ispred opštine Zvečan, Goran Rakić ponovio zahteve (VIDEO)

U međuvremenu je predsatvnik KFOR-a izašao iz zgrade opštine i zatražio od specijalne kosovske policije da se pomeri iza KFOR-a, ali je predstavnik policije je rekao da se ne osećaju bezbedno ako to urade.

Srbi postavili srpsku trobojku na blindirano vozilo Rosu ispred opstine Zvečan.

U toku sastanci predstavnika KFOR i tzv. specijalne kosovske policije

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i potpredsednik Igor Simić obratili su se građanima u zvečanu koji su se okupili kod zgarde opštine i ponovili zahteve Srba – da novi albanski gradonačenici ne ulaze u zgrade opština i da se specijalne jedinice tzv. kosovske policije odmah povuku.

@luka_laban #srbijatiktok #srbija #kosovojesrbija🇷🇸 #kosovojesrcesrbije #kosovojesrbija🇷🇸🦅❤️ #kosovojeserbia🇷🇸❤ #kosovojesrbija #kosovo #skupstinasrbije #beogradnavodi #beogradsrbija #srbijafyp ♬ original sound – Luka Laban

Istakli su da će građani ostati ispred zgrade opštine tu dok ne budu ispunjeni njihovi zahtevi i da će i oni biti sa građanima.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter