Izvor: Novosti.rs
07.06.2023 u 16:29
0

SRBIJA JE ODLUČNA U POLITICI MIRA, IAKO PRIŠTINA OPSTRUIRA DALJI TOK RAZGOVORA: Predsednik Vučić o razgovoru sa Stjuartom Pičom

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa specijalnim izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan ser Stjuartom Pičom.

– Sadržajan i otvoren razgovor sa ser Stjuartom Pičom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i Metohiji i situaciji u regionu.

– Zahvalio sam mu na razumevanju naše pozicije, kao i na objektivnom sagledavanju novonastale situacije i istakao da jednostrani potezi Prištine opstruiraju dalji tok razgovora, ali da Srbija ostaje odlučna u svojoj politici očuvanja mira i stabilnosti u regionu uprkos provokacijama – napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

SANKCIJE U DVE FAZE – SAD I EU KURTIJU POSTAVILI ULTIMATUM! Ako ne posluša, sve se vraća na stanje od pre 2004! POMINJE SE I REZOLUCIJA 12.44!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter