Izvor: Tanjug
03.02.2023 u 18:26
0

Srpska lista o napadu na Bobana Đuzića: Kurtijev lov na Srbe ne prestaje

Kurtijev lov na Srbe ne prestaje, konstatuje u današnjem saopštenju Srpska lista komentarišući najnoviji napad grupe Albanaca na srpskog mladića Bobana Đuzića.

OGLASIO SE OTAC RANJENOG MLADIĆA NA KiM: „Jedan Albanac ga je držao, dok ga je drugi ubo nože“

Đuzića je, kako navode, mučki i bez razloga napala grupa Albanaca i nanela mu povrede nožem.

„Današnji napad na srpskog mladića posledica Kurtijeve antisrpske histerije“ Oglasila se Kancelarija za Kosovo i Metohiju

-Samo pukom srećom Boban Đuzić nije životno ugrožen, ali je strah srpskog naroda na Kosovu i Metohiji sve veći, jer ekstremisti ne staju sa napadima na sve što je srpsko -navodi Srpska lista i dodaje da Kurtijev lov na Srbe ne prestaje, a odgovornost za to, tvrdi, snose Kurti, njegovi sledbenici, ali i međunarodna zajednica koja ćutke prelazi preko ovih etnički motivisanih napada.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter