Izvor: Kosovo online
30.05.2023 u 21:52
0

NIJE BAČENA EKSPLOZIVNA NAPRAVA NA KFOR: SRPSKA LISTA se oglasila

Srpska lista pozvala je večeras građane da ne ugrožavaju bezbednost vojnika Кfora, jer svako ko to radi, radi protiv interesa srpskog naroda.

Nakon saznanja da se u medijima pojavila informacija da je večeras na vojnike Кfora bačena nekakva eksplozivna naprava u neposrednoj blizini zgrade opštine Zvečan, predstavnici Srpske liste su se odmah uputili na lice mesta i u razgovoru sa predstavnicima Кfora na terenu saznali da je u pitanju najverovatnije petarda – navodi se u saopštenju Srpske liste.

GLAS RAZUMA? Zamenik generalnog sekretara NATO OSUDIO REKACIJU KFOR-A

Srpska lista pozvala je građane da ne ugrožavaju bezbednost vojnika Кfora, jer, kako ističu, svako ko to radi, radi protiv interesa srpskog naroda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter