Izvor: Kosovo Onlajn
01.04.2023 u 22:11
0

SRPSKA LISTA UPOZORILA KURTIJA: Ako ne oslobodite uhapšenog, sledi reakcija svih Srba – OPŠTI USTANAK!

Srpska lista upozorila je večeras vlasti u Prištini da će, ukoliko ne oslobode uhapšenog Srbina i ne prestanu sa maltretiranjem srpskog naroda, uslediti reakcija svih Srba.

OGLASILA SE KANCELARIJA ZA KiM: Kurti pokušava da izazove nove tenzije na severu Kosova i Metohije

-Nakon što smo prikupili podatke o današnjoj otmici Srbina od strane Кurtijevih specijalaca želimo da naglasimo da srpski narod upozorava Prištinu da će, u slučaju da ne oslobodi neosnovano uhapšenog, koga su danas Кurtijeve jedinice otele na severu Кosova i Metohije i ne prestane sa maltretiranjem srpskog naroda, izazvati reakciju svih Srba- navodi se u saopštenju Srpske liste.

Ističu da to neće biti „neko upozorenje“ već opšti ustanak za zaustavljanje represije Aljbina Кurtija nad nedužnim građanima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter