Izvor: Tanjug
14.12.2022 u 18:46
0

STANJE NA PUTEVIMA, AMSS UPOZORAVA: Na put samo s dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom opremom!

Niske tempereture ispod nultog podeljka su razlog da Auto-moto savez Srbije upozori vozače na moguću poledicu, posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima. 

Mešovite padavine sneg i kiša, koja se po pojedinim kotlinama može lediti na tlu očekuju se još na jugu i istoku Srbije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zato je važno da na put krećemo sa dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom opremom, poručuje AMSS.

Upozorava i na promenu u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova, pa tako navodi da će se do 31. decembra izvoditi radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta između petlje Pojate i petlje Ražanj, u smeru ka Beogradu. 

MINISTAR VESIĆ PORUČIO: Šokantni podaci o saobraćajnim nesrećama, moramo da čuvamo živote!

Zbog radova je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš – Beograd, dok je saobraćaj preusmeren u desnu kolovoznu traku, smer Beograd – Niš i odvija se dvosmerno. 

Petlja Ražanj otvorena je za saobraćaj.

Produžava se do 17. januara obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Južne Morave (Sarajevski most), na deonici Oraovica – Predejane. 

Za vreme izvođenja radova biće obustavljen saobraćaj od Sarajevskog mosta do kružnog toka u Oraovici.

Alternativni putni pravac tokom obustave je lokalni put od Sarajevskog mosta do naseljenog mesta Grdelica (ul. Bore Pešića) do raskrsnice sa državnim putem II B reda broj 438 i dalje do kružnog toka u Oraovici, gde se saobraćaj vraća na državni put II A reda broj 258, prema Leskovcu.

Do 15. decembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na deonici petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, u smeru Niš – Beograd. 

U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš, u dužini od 8, 5 km.

U zoni petlje Pakovraće zbog radova na izgradnji auto-puta E-763 Miloš Veliki izmenjen je režim saobraćaja na deonici Čačak – Požega. U zoni radova ograničena je brzina kretanja vozila. 

Do 19. decembra do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora u levoj tunelskoj cevi tunela Šarani, na deonici petlja Takovo – petlja Preljina, u smeru ka Beogradu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena leva tunelska cev tunela Šarani, dok će se saobraćaj preusmeravati na suprotan smer ka Čačku.

Zbog radova na Moravskom koridoru na deonici Ćićevac – Koševi (na 3 km posle kružnog toka Jasika, u smeru Koševi) saobraćaj će biti preusmeren na devijaciju uz dvosmerno odvijanje saobraćaja i uz ograničenje brzine na 20 km/h. 

Do 30. decembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petlji Vrčin, a tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš – Beograd.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter