Izvor: Kurir
26.05.2023 u 10:27
0

STIŽE SRCE SRBIJE, STIŽU SRBI SA KiM: Kolona buseva dolazi da podrži SRBIJU NADE I VUČIĆA FOTO

Više od 100 autobusa i 200 automobila krenulo je večeras sa Kosova i Metohije na skup “Srbija nade” kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Oko 200 autobusa sa Srbima sa Kosova i Metohije, noćas je pošlo iz svih krajeva pokrajine put Beograda da podrži predsednika Aleksandra Vučića i svoju državu na mitingu “Srbija nade”.

Mnogi Srbi na put su krenuli i automobilima, što pokazuje da je preko 10.000 Srba s KiM pošlo put Beograda da podrži svog predsednika! Ovo je istorijski broj Srba koji je ikad došao na jedan miting u Beograd i koji se danas očekuje ispred Narodne skupštine.

„NE DAM SRBIJU, NE MOŽETE DA ME NATERATE, MORATE DA ME UBIJETE“: ISTORIJSKI DAN, ISTORIJSKI SKUP, PREDSEDNIK VUČIĆ NA BRANIKU OTADŽBINE

Prvi su masovno krenuli Srbi iz Kosovskog Pomoravlja već oko 19 sati, a do jutra oko 60 autobusa iz Raniluga, Kamenice, Ropotova, Gornjeg Kusca i ostalih mesta prešlo je administrativni prelaz!

 

Srbi iz najudaljenije enklave Štrpce krenuli su oko ponoći sa dvadesetak autobusa i automobilima, a posle ponoći masovni odlasci i kolone sa desetinama autobusa krenule su iz Kosovske Mitrovice, Gračanice… Pred jutro su krenuli i autobusi iz Leposavića, Zvečana, Zubinog Potoka, Metohije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter