Izvor: Tanjug
17.05.2023 u 17:37
0

SUTRA SKUPŠTINSKA SEDNICA: Rasprava o bezbednosnoj situaciji u zemlji nakon masovnih ubistava

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić sazvao je danas Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja u 2023. godini, na kojoj će se, između ostalog, raspravljati o bezbednosnoj situaciji u Srbiji nastaloj nakon masovnih ubistava u OŠ Vladislav Ribnikar i na području oko Smedereva i Mladenovca.

MINISTAR DAČIĆ I PREDSTAVNICI MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA GABONA: Potvrđeni dobri bilateralni odnosi i spremnost za unapređenjem saradnje

Na sednici će se raspravljati i o predlogu odluke o formiranju Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do tih masovnih ubistava i utvrđivanja propusta u određivanju nadležnosti i preduzimanju odgovarajućih radnji.

Kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije teme sednice biće i predlog za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću i izveštaj o nadzoru programa komercijalnih pružalaca medijskih usluga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter