Izvor: Tanjug
26.04.2022 u 13:01
0

SVAKI PRELAZ PREKO PRUGE JE OPASAN Zamenik gradonačelnika Beograda obišao završne radove na izgradnji nadvožnjaka u Batajnici! (VIDEO)

Zamenik Gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je radove na nadvožnjaku u Batajnici i tom prilikom je poručio da je svaki prelaz preko pruge opasan i da na taj način grad štititi ljudske živote.

On je i dodao da je grad Beograd za ovu namenu odvojio 755 miliona dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Veliko mi je zadovoljstvo da obiđem završne radove na izgradnji nadvožnjaka u Batajnici. Ovaj posao je počeo pre dve godine kada smo gradska opština Zemun i grad Beograd razumeli da ćemo mi morati da gradimo nadvožnjak i da on nije bio predviđen prilikom same izgradnje pruge. U svakom slučaju, za dve godine smo uspeli da pronađemo novac, uradimo projekat, odnosno da inoviramo postojeće projekte i došli smo u situaciju da ovaj nadvožnjak, u nekoliko narednih meseci građani će moći da koriste“, rekao je Vesić.

On je dodao da će ovo olakšati živote građana koji ovde žive.

„PARKIRAJ I BICIKLIRAJ“ U Beogradu od danas možete besplatno koristiti oko 500 gradskih bicikala

„Ovde živi 40.000 građana i bez ovog nadvožnjaka njihov put između dva dela, između Šangaja i Batajnice bio bi mnogo duži. Na ovaj način zaista im olakšavamo i povećavamo kvalitet života, i naravno štitimo živote i više neće biti pružnih prelaza na pruzi na kojoj sada idu brzi vozovi. Grad Beograd je izdvojio je ukupno 755 miliona dinara. Biće tu još i dodatnih radova, odnosno zbog poskupljenja cena, još dodatnih plaćanja, ali je ovo jedna od najvažnijih investicija koje smo sproveli i ona pokazuje koliko je važno i koliko je teško kroz postojeća naselja provući infrastrukturu, a pritom olakšati život ljudi. Do kraja maja biće gotov sam nadvožnjak, do kraja juna biće pušten lak saobraćaj jer „Beograd put“ gradi pristupne saobraćajnice, do kraja septembra imaćemo kompletan saobraćaj i nadvožnjak će biti u funkciji“, kaže zamenik gradonačelnika Beograda.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter