Izvor: Tanjug
28.03.2023 u 12:45
0

MAKSIMALNA TRGOVINSKA RAZMENA GRČKE I SRBIJE: Vučić izneo sjajne podatke!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su Srbija i Grčka prošle godine dostigle maksimalni nivo trgovinske razmene od 788, 5 miliona evra

– Verujem da ćemo ove godine biti na milijardu evra, a to je samo razmena roba i usluga je na 1,446 milijardi evra i verujemo da u tome postoji mogućnost za uvećanje broja srpskih turista u Grčkoj – rekao je danas Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednicom Grčke Katerinom Sakelaropulu.

Vučić je istakao i da više od 50 odsto srpskih turista ide u Grcku na godišnje odmore i to ne samo na sever, već značajan deo ide u Atinu, na Peloponez, Krit i na ostrva.

„NAŠI NARODI SE I TE KAKO DOBRO RAZUMEJU“: Vučić i Sakelaropolu! (VIDEO)

On je dodao i da Srbija želi da privuče u zemlju i veći broj turista iz Grčke, kao i da razvija saradnju u drugim sferama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter