Izvor: Happy BSC
23.12.2022 u 21:29
0

TVITER SUSPENDOVAO KOSOVO KAO SAMOSTALNU DRŽAVU:Mask poručio Kurtiju – Kosovo je Srbija

Iako još ne postoje tačne informacije zbog čega je Tviter suspendovao prefiks za Kosovo sa ove društvene mreže, ovaj potez može da izgleda logično ako se uzme u obzir šta je sve Ilon Mask uradio otkako je preuzeo upravljanje ovom kompanijom.

PETKOVIĆ SE SASTAO SA MARI JAMAŠITOM: Važan razgovor o trenutnoj situaciji na KiM, direktor preneo stav Beograda!

Brojni korisnici ove društvene mreže sa Kosova i Metohije juče i danas su se žalili da Kosova nema na spisku država na Tviteru, kao i da je ukinut pozivni broj +383, koji takozvano Kosovo koristi u međunarodnom telefonskom saobraćaju. Bez državnog prefiksa i pozivnog broja nemoguće je otvoriti novi nalog na Tviteru, a za to što se desilo korisnici Tvitera sa Kosova i Metohije okrivili su novog vlasnika Tvitera Ilona Maska.

Između ostalog, od kada je preuzeo Tviter Mask je na tu društvenu mrežu vratio bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, a takođe je i objavio internu dokumentaciju koja pokazuje kako je bivše rukovodstvo Tvitera zataškavalo korupcionašku aferu u koju je bio umešan sin sadašnjeg američkog predsednika Džozefa Bajdena, Hanter. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter