Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 11:05
0

BARIKADE NA SEVERU KIM UKLONJENE: Kosovska policija zatvorila administrativne prelaze Jarinje i Brnjak

Ne zna se kada će prelazi biti otvoreni

Sve barikade na severu KiM su uklonjenje, javljaju mediji.

Barikade su bile postavljene u rudaru kod Zvečana, Ibarskoj Slatini, Lešku, nedaleko od Leposavića, u severnom delu Kosovske Mitrovice i u Zubinom Potoku. Kosovska policija je nakon postavljanja barikada zatvorila administrativne prelaze Jarinje i Brnjak.

KRAMON O PUŠTANJU PANTIĆA U KUĆNI PRITVOR: Verujem odluci suda i smatram da je bila razumna

Prištinski mediji prethodno su preneli da su Jarinje i Brnjak i dalje zatvoreni za saobraćaj, iako su barikade uklonjene.

Iz kosovske policije nije odgvooreno za Kohu kada će ti administrativni prelazi biti otvoreni.

Srbi na severu KiM 19 dana su bili na barikadama na severu KiM nakon protivpravnog hapšenja svojih sunarodnika i ulaska specijalnih jedinica kosovske policije na sever KiM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter