Izvor: BSC happy portal
09.03.2023 u 22:08
1

PREDSEDNIK VUČIĆ NA HAPPY TV: „Da sam doneo samo jednu deklaraciju bio bih najveći izdajnik!“

Uz predsednika je ove večeri milionski auditorijum.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove večeri gost je specijal emisije „Ćirilica“ autora Milomira Marića na Hepi televiziji, a tokom medijskog istupanja na nacionalnoj frekvenciji govori o krucijalnim tematikama koje okupiraju čitavu naciju.

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: „Srbija se neće saglasiti oko ulaska Kosova u UN i neće ga ni na koji način priznati!“

Veoma detaljno se bazirao na velike izazove sa kojima se suočavamo i onome šta nas čeka u budućnosti, kako bi građanima Srbije što konciznije dočarao istinsku percepiju političke situacije, a kao tematike na koje se ozbiljno treba bazirati jesu Kosovo i Metohija i neuvođenje sankcija Rusiji zbog koji smo bili na potencijalnoj „meti“.

Aleksandar Vucic

 

  • Uspeli smo da sačuvamo naš stav o neuvođenju sankcija Rusiji duže od godinu dana. Zbog čvrstine našeg stava do sada nismo to uradili. Što se Kosova i Metohije tiče čekaju nas teški razgovori. Znam da od formiranja ZSO nema ništa. Sve je stvar trikova. Naš stav i moj je od početka bio da ne uvodimo sanckije Ruskoj federaciji. Lično kucao zaključke Saveta za nacionalnu bezbednost. To je naša politika, politika jedne slobodarske zemlje. Srbija je poštovala međunarodno pravo, poštovala je Povelju UN, teritorijalni integritet zemalja članica UN, ali Srbija na osnovu onoga što se njoj dešavalo devedesetih godina, zauzela je ovaj racionalan, težak i ozbiljan stav. Više od godinu dana Srbija je uspela da ga sačuva  – govori predsednik u dahu, ističući da je mađarski premijer Viktor Orban istinski prijatelj naše zemlje, a to je dokazao na nekoliko nivoa.
  •  Viktor Orban je naš veliki prijatelj, moj drug, poštujem ga i mnogo toga sam naučio od njega. Ima jedna neverovatna strvar, on je idol mnogima ovde i govore – Što mi nismo kao Orban? A zamislite da smo mi kao Orban, bilo je 46 deklaracija kojima se uvode sankcije Rusiji, Srbija je jedina zemlja koja se nije priključila nijednoj deklaraciji. Da sam se priključio jednoj, a ne 46, bio bih najgore đubre na svetu, ali to nije problem za sve druge koji su se priključili svim deklaracijama, u svih 10 ili 11 paketa sankcija, samo Srbija nije, a ja sam izdajnik, a svi ostali su mnogo veliki rodoljubi. Nemojte vi da mi držite pridike o izdaji, ja ću da primim udarce na sebe, neću da dozvolim da država bude uništena. Živim život države, nemam koga da lažem i obmanjujem. Nisam ništa slagao, paralisao je predsednik Vučić izjavom o kojoj polemišu mnogi.

Iako se godinama suočavamo sa velikim problemima na svim poljima, možemo se pohvaliti nenadmašivom borbom i pozitivnim rezlutatima i pored nedaća, naročito kada je ekonomija u pitanju.

  • Svakog 1. septembra kukamo kako nam je težak ranac, a više i ne nose ranac. Niko ne radi za 250 evra, minimalac je 370 evra, ali je ostala mantra o 250 evra. Ljudi ne vide kako se stvari menjaju oko njih. Pogledajte kako izgleda aerodrom. Za Dan oslobođenja 20. oktobra otvaramo glavnu železničku stanicu. Menja se Srbija, a mi živimo u prošlosti i ne možemo da se oslobodimo mantri na koje smo navikli. Kao predsednik molim ljude da gledamo da našu zemlju gradimo i dalje, da je gradimo i čuvamo još jače. Da ne ludujemo sa odlukama kojima ćemo da je gurnemo u rat i provaliju – ističe predsednik i ovim jakim porukama motiviše građane na istinsko delanje i prosperitet.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ NA HAPPY TV: „Da sam doneo samo jednu deklaraciju bio bih najveći izdajnik!“”

  1. Poštovani g-dine Mariću. Neznam da li Vam je g-din predsednik Srbije dozvolio da ga ne persirate u emisiji večeras, ako on Vas persirs?

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter