Izvor: Kurir.rs
06.02.2023 u 18:37
0

VANREDNI PARLAMENTARNI IZBORI U SEPTEMBRU! Vučić kanidadat za premijera!

Predsednik Vučić danas je održao oštar govor na sednici vrha SNS i nagovestio mogućnost vanrednih izbora.

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji mogli bi da budu održani već u septembru, potvrđeno je u vrhu SNS.

PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO ESKOBARU: „Samo sanjaj međusobno priznavanje“

Predsednik Vučić danas je održao oštar govor na sednici vrha SNS i nagovestio mogućnost vanrednih izbora.

„Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama“, poručio je predsednik Vučić.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastalo je tokom sumiranja nedvane sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji. Vučić je rekao da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je „dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa“.

Vučić je svoje izlaganje završio rečima: „Pobediće Srbija“, posle čega su usledile 15-minutne ovacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter