Izvor: Tanjug
15.12.2022 u 15:35
0

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA: Kancelarija za KiM uručila pomoć porodicama iz Prizrena!

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju posetili su danas tri socijalno ugrožene porodice na teritoriji opštine Prizren i uručili im  opremu za domaćinstvo, kako bi se što bolje opremili za predstojeću zimu.

OSMANI UPUTILA SRAMNU PORUKU PREDSEDNIKU: „Vučić treba da zna da je prisustvo srpske vojske na Kosovu zauvek okončano 1999. godine“

Kako je saopšteno iz Kancelarije za KiM, Dragiša Bajkić iz Mušnikova dobio je šporet na drva, električni šporet, frižider i kauč, dok su porodici Momčila Ilića iz istog sela kupljeni šporet na drva i električni šporet. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za Tomislava Jevtića iz Sredske nabavljen je takođe šporet i čvrsto gorivo.

Kancelarija je za nabavku ove opreme opredelila sredstva u iznosu 239.000 dinara.

U saopštenju se ističe da će Kancelarija i u narednom periodu sprovoditi niz aktivnosti kako bi Srbima na KiM obezbedila pristojne uslove života i osigurala opstanak Srba u pokrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter