Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 14:05
0

VJOSA OSMANI DALA 20.000 EVRA DA BI SE STESALA! Ova AFERA uzdrmala je LAŽNU DRŽAVU KOSOVO, svi joj se smeju

Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani potpuno je promenila izgled oslobodivši se viška kilograma.

Osmanijeva se nije preznojavala u teretani niti je probušila kašiku, ali jeste se podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, za šta je iskeširala 20.000 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

O novom izgledu Osmanijeve uveliko pišu turski mediji, koji su i otkrili da je predstavnica takozvanih prištinskih vlasti intervenciju uradila u Antaliji.

SRBIJA SPREMILA BRUTALAN ODGOVOR LAŽNOJ DRŽAVI KOSOVO! Albanci iz Prištine dobiće NAJJAČI ŠAMAR u Savetu Evrope

Kako piše Hurijet, Osmanijeva je pre i posle operacije boravila u hotelu sa pet zvezdica, da bi se, kada se oporavila, vratila na Kosovo.

Operaciju smanjenja želuca, kako navode mediji u Turskoj, imala je pre godinu dana, a obavio ju je univerzitetski profesor i hirurg Ajhan Mesci. Inače, ova intervencija, posebno kad je radi istaknuti stručnjak i univerzitetski profesor, nije nimalo jeftina.

U Turskoj i na Kosovu mnogi tvrde da je Osmanijeva za operaciju želuca, ali i za smeštaj, ne samo svoj već i svoje svite, koju uvek vodi sa sobom kao predsednica tzv. Kosova, iskeširala oko 20.000 evra, što je mnoge razbesnelo. Inače, ovom operacijom uklanja se približno 80 odsto želuca, pa je mogućnost konzumiranja hrane znatno smanjena i gubi se veliki broj kilograma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter