Izvor: Tanjug
18.05.2023 u 09:21
0

VLADA SPREMNA ZA NASTAVAK RAZGOVORA SA POLJOPRIVREDNICIMA: Zagarantovana cena mleka nije moguća

 Vlada Srbije je tokom razgovora sa poljoprivrednicima više puta naglasila da jedino što ne može da ponudi je zagarantovana cena mleka, jer tako nešto nije moguće učiniti sa cenom bilo kojeg proizvoda.

DANAS NA SKUPŠTINSKOJ SEDNICI: Rasprava poslanika o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u Srbiji

Imajući u vidu da poljoprivrednici koji su u protestu u medijima naglašavaju da ne traže zagarantovanu cenu mleka, predsednica Vlade Srbije ih poziva na nastavak razgovora u bilo kojem trenutku.

Vlada Srbije spremna da u bilo kom trenutku nastavi razgovor o svim pitanjima koji su važni za poljoprivrednike duboko posvećena najboljem interesu svih, navedeno je u saopštenju vlade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter