Izvor: BSC happy portal
19.03.2023 u 10:53
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Kurti kuka jer mu je nametnuto da odmah mora da krene sa formiranjem ZSO!“

Građani širom Srbije nedeljno jutro provode uz Hepi televiziju i vrsne sagovornike, a Vojislav Šešelj je izneo svoj stav o krucijalnim tematikama.

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj koji je tokom ovog medijskog istupanja govorio o sastanku u Ohridu, ali i o aktuelnim predsedničkim izborima u Crnoj Gori.

Vučić će u obraćanju javnosti predstaviti pojedinosti u vezi sa planom implementacionog aneksa o kojem je bilo reči u subotu tokom razgovora sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i posrednicima EU i SAD.

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: „Vučić ništa nije potpisao i to je suština svega, a borba će trajati i biće još većih pritisaka“

  • Videćemo da li je to zaista pomeranje sa mrtve tačke, prvo da čujemo obraćanje predsednika Aleksandra Vučića u 11 časova da nam iznese detalje koje je nagovestio. Celu noć sam istraživao, našao sam na jednoj televiziji celu konferenciju za štampu Kurtijevu i izjavu Žozepa Borelja, oni se slažu u osnovnim stvarima sa Vučićem, on ništa nije želeo da potpiše, Kurti kuka jer mu je nametnuto da odmah mora da krene sa formiranjem SZO. On se sada vadi da to ne može da bude ZSO jer tamo nema srpskih ili alabanskih opština, nego može biti zajednica opština u kojem Srbi predstavljaju većinsko stanovništo, nije šija nego vrat. Njemu je stavljeno doznanja da je to prvo što treba da bude urađeno. Još su tri zaključka usmeno dogovorena, to je dogovor, a ne sporazum, sporazum se mora potpisati. Dogovoreno je da treba da se intenzivira potraga za nestalim licima, Kurti noćas tvrdi da je tu većina Albanaca, pitanje je to. U Srbiji je odavno prekinuta ta potraga za leševima koje nam je neko podmetnuo. Treća stvar je formiranje nadzornog odbora neke komisije za kontrolu implementacije sporazuma ako bude sporazum bude usvojen. Uspeo sam da primetim i četvrtu stvar –  neka donatorska konferencija, mislim da će to biti konferencija nakon koje će strani faktor obećavati velike pare ko ispuni određene zahteve. To će biti poklanjanje para kad se ispuni određeni zahtevi, i odnosiće se samo na Kosovo i Metohiju, ne na ostatak Srbije. Danas ćemo čuti Vučića šta će reći do tančina – istakao je između ostalog Šešelj na Hepi televiziji, a potom se osvrnuo i aktuelne izbore u Crnoj Gori.

 

  • Mi srpski radikali smo podržali Mandića, on bi bio najbolje rešenje. Najvažnije je to da postoji dogovor svih opozicionih kandidata da jedni druge podrže u drugom krugu, onaj ko prođe da ga podrže svi ostali. Ključ njegovog političkog programa je da dokrajči mafiju u Crnoj Gori, da donese pomirenje Crnoj Gori, to je najvažnije sada, posle je lako. Ovo su mu dve osnovne stvari na kojima bi trebalo da ujedini najveći broj građana – bio je direktan i koncizan tokom javnog istupanja. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter