Izvor: BSC Happy
28.03.2023 u 11:48
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Milo Đukanović i ja smo ratni drugovi!“

Profesor dr Vojislav Šešelj bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji.

Dr Šešelj je komentarisao izjavu predsednika MIla Đukanovića da je Jakov Milatović politički sin Šešelja.

Jakov, sa druge strane tvrdi da nikada nije upoznao Šešelja i da je dovođenje njegove politike u vezu sa „velikosrpskom“ politikom pogrešno i netačno.

Da podsetimo, predsednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) i aktuelni šef crnogorske države Milo Đukanović tvrdi da njegov protivkandidat u drugom izbornom krugu, 2. aprila, Jakov Milatović iz Pokreta Evropa sad, „nastupa sa platforme „velike Srbije“.

-Meni je Jakov Milatović potpuna nepoznanica. Za sad ima moju podršku. Najvažnije je da pobedi Mila Đukanovića, a onda kad dođe na mesto predsednika lako ću i njega napadati-poručio je Šešelj.

-Istina je da smo Milo i ja ratni drugovi iz pohoda na Dubrovnik, on kao premijer Crne Gore, a ja kao šef najmoćnije opozicione političke partije. Počeo sam među prvima da ga napadam zbog kriminalnih afera. napadao sam ga još od ’93. godine. Veliki miting je bio u Herceg Novom 1994. godine kada se sva Boka sjatila i svi turisti. Tu sam ga žestoko napao.  Onda je u pola 4 ujutru došla crnogorska policija u hotel u kom sam bio sa porodicom i saradnicima. Imali su naredbu iz MUP-a  i od šefa UDBE da me privedu. Nisam krenuo, nisam hteo. Potom je usledilo naređenje preko motorole da ukoliko neću da idem da me iznesu. Rekao sam da se neću opirati i nikad se nisam tukao sa policijom. Došla su dvojica da me nose, a ja sam opustio telo i skljokao sam se na zemlju. Onda su došla još dvojica i ni oni nisu mogli da me pomere. Ukupno njih šestorica ogromnih policajaca su me nosila do džipa. Odveli su me u Kotor i tamo su me ubeđivali da prestanem da napadam Đukanovića. Stavili su me na kauč i nisam ništa govorio sat vremena. Na kraju su me deportovali. Tako se to završilo-rekao je Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter