Izvor: HAPPY BSC
16.12.2022 u 22:10
1

VOJNI ANALITIČAR BAJAGIĆ U „AKTUELNOSTIMA“ NA HAPPY TV: „Isti finansijer je bio i Hitleru kao što je i Ukrajini danas!“

Milovan Bajagić, vojni analitičar bio je gost emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji.

 Na pitanje da li su Poljaci, Rumuni i Bugari dovoljno pod jarmom Amerike da bi ušli u sukob sa Rusijom, Bajagić je rekao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Danas se navršava 296. dan specijalne vojne operacije u Ukrajini. Ovaj rat je bez ikakve sumnje izazvala Amerika. Njen primarni cilj je uništenje Rusije. Drugi cilj je podela Ruske Federacije na više malih država kako bi se oslabila i pridobili njeni resursi. Treći cilj Amerike je i da zapali Evropu. Da bi zapalili Evropu rade isto što su radili i u Drugom svetskom svetskom ratu.

Bajagić je napomenuo da je isti finansijer bio nekada i Hitleru kao što je danas Ukrajini. 

On smatra da su Amerikanci svakako imali na umu rat Rusije i Ukrajine kada su se povukli iz Avganistana. 

– Rat je izazvan kako bi se Amerika bogatila. Običan stanovnik Bugarske se u svojoj zemlji ništa ne pita. Pita se vlast koju su instalirali Amerikanci. Po poslednjim podacima većina stanovništva Bugarske je protiv konfrontacije sa Rusijom. Međutim, bugarska vlada govori drugačije. Naravno, oružje se šalje Ukrajini po američkoj direktivi.  

Bajagić smatra da se rat u Ukrajini odvija po tačnom i preciznom američkom planu. Pomenuo je takođe istorijsku vezu nacista sa NATO paktom podsećajući na nacističkog generala Helsingera koji je nekada stajao uz Hitlera, a samo par decenija kasnije je postao jedan od glavnih ljudi NATO-a.

-Rat u Ukrajini je najkrvaviji rat nakon 1945 u Evropi. Prešao sam Herson „uzduž i popreko“. Žao mi je civila sa obe strane. Logično je što tamo gine borbeni kadar, jer za jedan dan se potroši više artiljerijske municije nego za celu Staljingradsku bitku – kazao je Bajagić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VOJNI ANALITIČAR BAJAGIĆ U „AKTUELNOSTIMA“ NA HAPPY TV: „Isti finansijer je bio i Hitleru kao što je i Ukrajini danas!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter