Izvor: Tanjug
27.05.2023 u 15:27
0

KONTRAUDAR: Vučević o mogućnosti prekida dijaloga sa PRIŠTINOM

Ministar odbrane i novi predsenik SNS Miloš Vučević rekao je danas u Kragujevcu da će državni organi u kratkom roku razmotriti poruku Srpske liste da se prekine dijalog sa Prištinom.

  – Što se tiče situacije na KiM, veoma je dramatična i teška i kao građanin Srbije, kao Srbin apsolutno razumem poruku Srpske liste i svih građana srpske nacionalnosti na KiM. Držvani organi će u kratkom roku razmotriti ono što je poruka Srpske liste koja se praktično dogodila ili definisala dok je trajala naša skuština, pa ćete dozvoliti da je potrebno i vremena da se o tome razgovara – dodao je on.

On je rekao je cilj Kurtijeve politike etničko čišćenje Srba ili da se svede na „minorni broj koji je za njih prihvatljiv“.

(UŽIVO) VUČIĆ NA VANREDNOJ SKUPŠTINI U KG: Nastavite da radite i da se borite za našu Srbiju (VIDEO)

Zaista je nekada degutantno razgovarati sa onima koji su po ko zna koji put osudli Kurtijevo nasilje, a on baš ne haje za njihova osuđivanja i uvek ide korak dalje i očigledno nastavlja sa politikom terora nad srpskom zajednicom na KiM, sa isključivim ciljem da etički očisti KiM od Srba, bez bilo kakve dileme „, rekao je Vučević

. On je pozvao Srbe da ne nasedaju na provokacije, da izbegenemo scenario da smo rušilački faktor i da ne idemo na ruku Kuriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter