Izvor: Tanjug
25.03.2023 u 10:57
1

„UVEK ODGOVORNO, OZBILJNO, ISKRENO, UZ POŠTOVANJE I POVERENJE“: Vučić o istorijskim odnosima Srbije i Mađarske!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom, sa kojima je razgovarao o razvoju geopolitičke situacije, procenama, planovima, novim projektima i saradnji.

– Sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom o razvoju geopolitičke situacije, procenama, planovima, novim projektima i saradnji, o budućnosti  – napisao je Vučić na Instagramu.

VIKTOR ORBAN PORUČIO: „Mađarska je dovoljno snažna da ostane izvan rusko-ukrajinskog rata“

– Prijateljstva se dugo i pažljivo grade, učvršćuju se i jačaju u teškim vremenima, a ona prava su dragocena baš zato što su izuzetno retka, pogotovo u politici i naročito u današnje vreme. Uvek odgovorno, ozbiljno, iskreno, uz poštovanje i poverenje – istakao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„UVEK ODGOVORNO, OZBILJNO, ISKRENO, UZ POŠTOVANJE I POVERENJE“: Vučić o istorijskim odnosima Srbije i Mađarske!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter