Izvor: HAPPY BSC
17.01.2023 u 10:07
0

VUČIĆ NA SASTANKU SA STJUARTOM PIČOM: „Srbija posvećena očuvanju mira, formiranje ZSO ključno pitanje“ (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan lordom Stjuartom Pičom.

Predsednik je istakao da je gospodina Stjuarta upoznao sa pozicijama Srbije u pogledu aktuelne situacije u regionu, posebno na Kosovu i Metohiji. 

– Upoznao sam lorda Piča sa pozicijama Srbije u pogledu aktuelne situacije u regionu, a posebno na Kosovu i Metohiji. Ukazao sam na sve veći broj incidenata i jednostranih poteza Prištine koji suštinski ugrožavaju bezbednost i opstanak Srba i nealbanaca na KiM, napisao je predsednik na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO NA HEPI TELEVIZIJI: “ Idemo u smeru da 1000 evra bude prosečna plata do 2025. godine, mogu da kažem da smo najbrže rastuća zemlja u Evropskoj uniji!“

Predsednik je naglasio da Srbija, kao i uvek do sada, ostaje iskreno posvećena očuvanju mira u regionu, o čemu svedoče i brojne inicijative regionalnog povezivanja čiji je pokretač upravo naša zemlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Međutim, za nas ostaje ključno pitanje formiranja Zajednice srpskih opština, kao preuzete i prihvaćene obaveze Prištine u skladu sa međunarodnim sporazumima, kao i bezbednost srpskog življa na Kosovu i Metohiji, za šta očekujemo punu podršku Ujedinjenog Kraljevstva, kazao je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter