Izvor: Tanjug
17.03.2023 u 13:41
0

VUČIĆ ZAPOČEO POSETU SREMSKOM OKRUGU: Veliki broj građana u Donjem Tovarniku dočekalo predsednika

Predsednik Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Sremskom okrugu obilaskom lovačke kuće "Donji Tovarnik“, u tom mestu u blizini Pećinaca.

Vučić će u Donjem Tovarniku razgovarati sa predstavnicima lovačkog udruženja, udruženjem žena „Sunčev cvet“, a takođe, planiran je i obilazak mini zoo vrta.

Prisustvuju i ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, pokrajinski premijer Igor Mirović, ministar odbrane Miloš Vučević i drugi. Član lovačkog udruženja Miroslav Veselinović rekao je  da je predsednik pre pet godina obećao da će doći u Donji Tovarnik i da je to obećanje danas i ispunio.

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Neće biti nikakve tužbe protiv onih koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice“ (VIDEO)

Planirano je da Vučić posle poseti proizvodni pogon u Staroj Pazovi kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“, zatim sledi poseta Inđiji i obilazak proizvodnog pogona kompanije „Plastik Gogić“.

Nešto kasnije Vučić će posetiti Rumu gde je predviđeno otvaranje novog objekta PU „Poletarac“, objekat „Kockica 2“.

U Šidu će danas predsednik obići poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer, a nakon toga će se obratiti građanima u Sremskoj Mitrovici.

Predsednik je u 10. marta na sednici Glavnog odbora stranke najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter