Izvor:
11.06.2019 u 12:08
0

VUČIĆ PORUČIO: Dolazim ponovo u Guču, na otvaranje fiskulturne sale!

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas u srednjoj školi "Dragačevo" u Guči radionicu i fiskultirnu salu, koje su oštećene tokom poplava i kojima je potrebna rekonstrukcija.

Radnici u radionici su ga upoznali sa tim da je voda u roku od sat vremena poplavila prostoriju, da je porasla za dva metra i da su svi motori uništeni, ali da su đaci evakuisani na vreme.

Predsednik im je zahvalio što su prvo brinuli o deci i najavio da će fiskulturna sala, za čiju je obnovu potrebno 36 miliona dinara, biti gotova do Nove godine, najkasnije do kraja januara.

Takođe, naveo je i da će ponovo doći u Guču, na otvaranje sale.

Predsednik je pohvalio i što se u školi praktikuje dualno obrazovanje i primetio da će ovogodišnjih 30 đaka koji su završili za bravare-zavarivače pronaći posao vrlo brzo.

Dodao je da je važno da u školi ima đaka i da ih je svake godine sve više.

– Srećan sam što ćemo ovo da obnovimo – rekao je Vučić.

Konstatovao je da je nesreća sa poplavom velika, ali da nadležni rade na tome da se kontrolišu korita okolinih rečica, te dodao da je bio upoznat sa tim da se u Guči izlila Bjelica, ali da nije znao za problem sa Vranjičkim potokom.

Predsedniku je rukovodstvo škole poklonolo fudbalsku loptu za mlađeg sina Vukana.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter