Izvor: Tanjug
28.05.2023 u 15:54
0

„MOJ ODGOVOR IM JE – NEMA PREDAJE“: VUČIĆ poziva na POMIRENJE i UJEDINJENJE, A ZA NEPRIJATELJE SRBIJE PORUKA JE SASVIM JASNA VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas na razgovore, kako je rekao, "sve odgovorne u našem društvu, koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje"

 – Bilo je mnogo toga što nas je prethodnih nedelja delilo i razdvajalo. Vreme je da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme. Zato pozivam još jednom na razgovor sve odgovorne u našem društvu, koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje – naveo je Vučić u video poruci na instagram profilu. „buducnostsrbijeav“.


On je najavio da je sledeća nedelja „teška za sve nas“.

 – Imamo mnogo međunarodnih obaveza, razgovore sa brojnim evropskim liderima, od Bratislave, Kišinjeva, zatim, razgovore sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, pa do borbe za naš narod na Kosovu i Metohiji. Zahvaljujem se svim ljudima na ogromnoj podršci, na tome što ljudi razumeju koliko se borimo za našu Srbiju – kazao je Vučić.

„OVO SAM DOBIO OD JEDNOG KRAJIŠNIKA“: Predsednik Vučić podelio zanimljiv snimak, „PRIČA O ORLU I VRANAMA“ (VIDEO)

On je poslao poruku onima koji se pitaju da li će Srbija odustati i popustiti pod pritiscima.

 – Moj odgovor im je – nema predaje! Predaja nikada nije dolazila u obzir – istakao je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter