Izvor: BSC happy portal
05.06.2023 u 11:35
0

VAŽNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE: Predsednik Vučić razgovarao sa premijerkom Brnabić i ministrom Malim

Pripremaju se za sednicu...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku građanima danas sa terase zgrade Predsedništva.

Predsednik Vučić danas sa poslanikom Bundestaga Peterom Bajerom

Sa njim su bili i premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

– Prošlo je tačno 10 dana od kada sam pozvao one koji protestuju na ulicama, i koji iznose određene zahteve, da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zainteresovani da razgovaraju – rekao je predsednik. On dodaje da mu je žao zbog toga, i da misli da je to velika greška.

– U demokratskim društvima, stvari se rešavaju razgovorom. Ne rešavaju se stvari tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga, svakoga dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima. Pri svemu tome, znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rešavaju razgovorima i kompromisima. Pošto mi imamo svo vreme ovoga sveta da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo – rekao je predsednik.

On kaže da veruje da će se neko ohrabriti da počne da razgovara.

– Sa druge strane, mi nemamo vremena da gubimo kada je u pitanju naša Srbija. Donosimo izvanredne vesti za naše građane, u sredu ćemo to obelodaniti. Ja pozivam sve druge da radimo, da radimo, da radimo, kao nikada do sada, još snažnije. Pozivam Srbiju da se ujedini, i u sredu pre dolaska indijske predsednice, ili po njenom dolasku, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako ekonomskih i svih drugih.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter