Izvor: Tanjug
24.05.2023 u 08:05
0

BIĆE KAŽNJENI: Vučić dao obećanje porodicama nastradalih u MASAKRIMA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je porodicama ubijenih u masakru u Mladenovcu i Smederevu, koje je danas obišao, obećao da će za počinioca, kao i za one koji su mu pomogli i naoružavali ga, tražiti najteže moguće kazne.

Vučić je za RTS rekao da je prvo obišao kuću u kojoj žive roditelji Milana i Kristine Panić, Zorica i Saša Panić.

– Oni su u nekoliko minuta izgubili i sinu i kćerku, od 21 i 18 godina. Kristina nije dočekala maturu, Milan je bio policajac, divan dečak, mladić, mrava nije zgrazio. Naš narod kaže ‘Kad vidite sliku, lepi kao jabuke. Više neće ući u kuću“, rekao je Vučić.

VUČIĆ O POSETI OŠ „VLADISLAV RIBNIKAR“: Zar da objašnjavam nekome da sam cele noći plakao i razmišljao kakve odluke da donesem“ (VIDEO)

On je dodao da je jedino što je mogao da im kaže to da će kao građanin Srbije i predsednik Srbije za onog ko je to učinio i za one koje su ga naoružavali i za one u porodici koji su to pomagali na različite načine, tražiti najteže moguće kazne.ž

– To sam obećao ljudima –  poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter