Izvor: Tanjug
25.05.2023 u 21:46
0

„NIKO ME NEĆE UPLAŠITI, NIKADA NEĆU BEŽATI“: VUČIĆ i SRBIJA NEĆE USTUKNUTI PRED NEPRIJATELJIMA

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras svima koji žele oružane sukobe da ih neće biti i da ga niko neće uplašiti, jer nikada neće bežati niti napustiti svoju zemlju.

 – Nemam račune u inostranstvu, ništa pokrao nisam, borio sam se za ovu zemlju i nisam spavao 11 godina i da mi kažete kako ću da bežim, zbog čega, što smo uradili više autoputeva nego u prethodnih 50 godina – istakao je Vučić.

Upitao je da li treba da beži zbog izrađenih pruga, bolnica, većih plata i penzija ili što nam je BDP sada po vrednosti duplo veći, ili zbog toga što vodimo samostalnu i nezavisnu politiku.

ODGOVORIĆU NA SVE, DECA MORAJU DA SE VRATE NA NASTAVU“: Vućić primio pismo roditelja

Jedan od razloga zašto i partiju koju do sutra ili do prekosutra vodim, nikada nisu mogli da sruše, niti bilo šta da urade i pobede tu političku partiju, jer su u njoj najveći deo ljudi divni i dobri domaćini i koji nisu tu samo kada je lako. Naravno da ima tu i onih koji će da odu kada više nisu ministri ili poslanici i to su obično oni najgori, ali to je toliko minimalno – naglasio je Vučić.

Na pitanje novinarke da pojasni to što je rekao u vezi sa strankom, Vučić je rekao da će o tome pričati sutra uveče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter