Izvor: BSC happy portal
01.06.2023 u 18:53
0

Predsednik Vučić s premijerom Češke u Kišinjevu o dešavanjima na KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Kišinjevu s premijerom Češke Petrom Fijalom o dešavanjima na Kosovu i Metohiji, zabrinutosti za srpsku zajednicu i ozbiljno narušenim elementarnim pravima Srba od strane Prištine, ali i o pitanjima od značaja za naše dve zemlje, poput daljeg jačanja ekonomske i bilateralne saradnje.

PREDSEDNIK VUČIĆ SA BORELJOM: Razgovor o kompleksnoj situaciji na KiM i posledicama neodgovornog ponašanja institucija u Prištini

– Zahvalio sam premijeru Češke na podršci koju pruža Srbiji na putu EU integracija, kao i na spremnosti na dodatno jačanje odnosa između naših zemalja – naveo je Vučić na instagramu buducnostsrbijeav.

Vučić se sastao s Fijalom u glavnom gradu Moldavije, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter