Izvor: HAPPY BSC
03.02.2023 u 11:05
0

VUČIĆ SA PREDSEDNICOM EBRD: Važan razgovor o strateškim projektima i investicijama (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom EBRD na čelu sa predsednicom Odil Reno-Baso.

– Sa predsednicom EBRD Reno-Baso sam razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama – kazao je Vučić.

„SVI ZAJEDNO MORAĆEMO DA SE BORIMO ZA NAŠU OTADŽBINU“: Sednica Skupštine Srbije NASTAVLJA se DANAS

On je zahvalio Rene-Baso na investicijama koje imaju veliki uticaj na privredni rast Srbije.

– Zahvalio sam na tome što zajedno menjamo lice naše Srbije, kao i na dosadašnjim i predstojećim investicijama koje imaju veliki uticaj na privredni rast Srbije i Zapadnog Balkana i na pozitivna ekonomska kretanja u našem regionu, uprkos izazovnom ekonomskom okruženju – napisao je Vučić na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter